Colagen 100% din vită 1 kg
Cod: WHHK1X1000Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
De ce este Colagenul indispensabil pentru corpul uman și cum îl alegem corect?
Colagenul joacă un rol foarte important în funcționarea aparatului locomotor. Cantitatea de colagen din corpul uman influențează, de asemenea, calitatea pielii, părului, unghiilor, dinților și structura articulațiilor. În organism are rolul așa-numitului „adeziv”, formând țesut conjunctiv pentru a susține structura sănătoasă a țesutului muscular, a pielii, a tendoanelor și a oaselor.
Dintre produsele disponibile pe piață, puteți alege din 3 tipuri de colagen – bovin, porcin și marin (pește). La alegere este recomandat să vă concentrați pe faptul dacă colagenul este obținut din natură sau de la vite crescute liber, deoarece acestea sunt surse de cea mai înaltă calitate.
Colagenul și structura sa
Colagenul este alcătuit din aminoacizi esențiali, cei mai abundenți fiind glicina, prolina, hidroxi-prolina și hidroxilizina. Deoarece hidroxi-prolina și hidroxilizina se formează cu participarea vitaminei C, pentru a sprijini efectele lor pozitive și sinteza se recomandă consumul colagenului împreună cu alimente bogate în această vitamină. Alte alimente care sprijină producția sa sunt ouăle, cartofii dulci, peștele și fructele de mare sau spirulina.
În corpul uman există multe tipuri de colagen, dar marea majoritate este formată din așa-numitele
- colagen de tip I (în oase și piele)
- colagen de tip II (în cartilaj și articulații)
- colagen de tip III (în celulele musculare și țesuturile nervoase).
Colagenul bovin este bogat în tipurile I și III, care au efecte benefice asupra sănătății oaselor și pielii.
Proprietățile Colagenului
Colagenul este o proteină pe care corpul nostru o poate produce dacă are suficienți nutrienți necesari. Dar odată cu înaintarea în vârstă această capacitate începe să scadă. Aproximativ în jurul vârstei de 20 de ani producția de colagen încetinește, iar în jurul vârstei de 40 de ani colagenul scade mai repede decât îl poate produce corpul. Deficitul său se manifestă prin dureri musculare și articulare, riduri, oboseală sau vindecarea lentă a rănilor.
Acest proces poate fi încetinit prin consumul de alimente care susțin producția naturală de colagen sau prin utilizarea suplimentelor cu colagen.
Colagenul este o proteină neimunogenă, ceea ce înseamnă că nu provoacă un răspuns imunitar exagerat în organism; de aceea intoleranța alimentară sau alergia sunt foarte puțin probabile.
Suplimentarea colagenului este recomandată în special seniorilor, sportivilor și persoanelor cu probleme articulare.
- ajută la prevenirea pierderii masei osoase
- îmbunătățește calitatea pielii și încetinește procesul de îmbătrânire
- contribuie la sănătatea inimii și a vaselor de sânge
- ajută la reducerea durerii în artrită
- sprijină sănătatea dinților și a unghiilor
- poate susține creșterea și calitatea părului
- ajută la reglarea nivelului de glucoză din sânge
- poate crește eficiența activităților sportive
Colagenul nostru bovin a fost produs și testat în condiții farmaceutice în Germania.
Este produs din materii prime de înaltă calitate, cu origine verificată și certificare de puritate, 100% colagen provenind din creștere liberă în Argentina și are certificare Halal. Este fără gust și fără miros. Nu conține aditivi precum gluten, soia, lactoză sau îndulcitori.
Calculați doza zilnică ideală
Colagenul din alimente obișnuite
Bifați ce ați mâncat astăzi și aflați cât colagen ați primit din alimentație:
Completați cu produse pentru sinergie maximă
Luați în considerare includerea acestor produse pentru o absorbție și un efect mai bune:
Parametri suplimentari
Categorie: | Colageni |
---|---|
EAN: | 0753626211670 |
Stocul pentru acest articol a fost epuizat… |
Răspunde
Răspunde
Răspunde
Răspunde
Răspunde
Răspunde
Răspunde
Răspunde
Răspunde
Răspunde
Răspunde
Răspunde